Blogit

Apo Apposen Parhaat Biisit

Apo-keikalla
Päivällä Taiteiden yössä (tämä ei ole linkki, vaikka siinä tuo kolmio kuvassa onkin, linkit ovat alempana)

Kesän ja syksyn Apo Appos -keikat on nyt heitetty. Kiitos kaikille läsnäolleille ja mukana jammailleille niin Turun kuin Helsinginkin kirjamessuilla – ja tietenkin Taiteiden yön mahtavassa Runokuun puistojuhlassa olleille!

Ties vaikka tässä pitäisi jonkinlaista päiväkoti-/alakoulukiertuetta harkita… tuumaillaanpa sitä. Kyllä näitä keikkoja voisi kai ruveta ahkerammin tekemään, kun keikkaohjelmistokin on tässä muutaman vuoden aikana laventunut ja muovautunut kuin huomaamatta.

Ohessa pari live-taltiointiakin ihan vaan vaikka muistoksi, vaikkei niiden äänentoiston taso kovin kummoinen olekaan. Eka on Hgin Kirjamessujen sunnuntailta, siellä oli mielestäni oikein hyvä lastenalue tänä vuonna. Tarkoitus oli alunperin että piirtäisin ja pitäisin pienen Apo-tarinahetken, mutta koska olin sillä isommalla, Kumpula-lavalla, katsottiin että se sopi kuin nakutettu pienelle lastenlaulukonsertille. Ja toka live-pätkä (tai ko. insta-linkin takana pätkiä on useampikin) on Lasten Runokuun (Nuoren Voiman Liitto / Stoa) mahtavista puistojuhlista Myllypuron liikuntapuistossa, joissa oli väkeä ja ulkoilmajuhlan tunnelmaa aivan mahtavasti, hieno, hyvin järjestetty tapahtuma, jota ilmakin suosi!

Kerronpa muuten nyt vielä ihan lyhyesti pari pientä anekdoottia aiheeseen liittyen, koska ne painuivat lähtemättömästi mieleeni: ensinnäkin, kun olin lopettanut keikkani Runokuussa, korkealle isolle lavalle kiipesi seurakseni pieni tyttö, joka osoitti Apo-banderolliani ja sanoi, että hän on lukenut noi kaikki kirjat. ❤ Ja toiseksi, kun olin poistumassa alueelta, eräs rouva pysäytti minut kapsäkkeineni ja painotti minulle, että Apo-kirjani olivat heidän perheelleen kyllä tuttuja ja että ne ovat erittäin tärkeitä kirjoja! ❤ Näin hän tosiaan sanoi ja toistan sen tässä, koska sellainen aiheuttaa ilman muuta melkoista mielenliikutusta. Ja tietenkin Turun Kirjamessuilla juttusilleni tullut lukeva nuorimies, joka oli johdattanut vaarinsakin Apposten maailmaan! ❤

Parempaa kannustusta työlleen ei voi saada kuin tällaiset tapaamiset.

Ja oli muitakin kivoja kohtaamisia, Apojen myötä niitä on sattunut enenevässä määrin, mikä on kerrassaan mukavaa, minähän rupattelen mielelläni niin isojen kuin pientenkin kanssa.

Tapaamisiin siis ja ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja!

Keikkavideo Lasten Runokuu, Taiteiden yö 2018

Näyttökuva 2018-11-06 kello 16.01.32

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s