Blogit

Kainostellen

Apo Pikkubanneri Teokseen

Kustantamon katalogikin sitten ilmestyi ja sen myötä tarkempaa infoa myös tulevasta Apo Apposesta. Olin totta puhuen itse siinä käsityksessä, että Apo tulisi jo aiemmin kesällä, mutta virallinen ilmestymisajankohta on elokuu. Keskikesällä ei yleensäkään taida ruuhkaksi asti kirjoja ilmestyä, kun kaikki lukijatkin sulattelevat vielä kevään antia ja selinmakuulla muutamia harvoja pilviä taivaalta bongailevat tai liottelevat varpaitaan ihanan lämpimässä järvivedessä. Eli hyvä näin, varsinkin kun kirja on ihan justiinsa valmis painoon, eikä mitään loppupaniikkia ole kuten joskus näissä hommissa voi olla.

Minut ikuistettiin Teoksen katalogin kanteenkin valokuvaaja Stefan Bremerin toimesta, mikä mainittakoon, vaikka se vähän, no, miten sen nyt sanoisi, on tietysti mukavaa, mutta myös jollain lailla kiusallista. Lienee normaalia, että ihminen osaa myös hävetä tällaista.

Kaikenlainen kainostelu on tietysti vanhanaikaista. Alla siis linkki katalogiin ja yllä olevaa kyltti-Apoa klikkaamalla puolestaan sinkoutuu Teoksen sivuille ja voi helposti ennakkotilata uuden Apon erikoishintaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s